Корзина
70 отзывов
ПЧЁЛКИН МЁД
+380660155595
Контакты
  • Телефон:
    +380660155595, менеджер
    +380630325353, менеджер
    +380687672525, менеджер
    +380666288826, руководитель
  • Контактное лицо:
    Александр Слаква
  • Адрес:
    переулок Островского, 2, Верховцево, Днепропетровская область, Украина
  • Email:
    Slakvareklama@gmail.com

Амитраз-Т (амитраз,тимол,пихтовое масло) 10 полосок

  Амитраз-Т (амитраз,тимол,пихтовое масло) 10 полосок
В наличии

40 грн.

Купить
  • +380 показать номер +380 (66) 628-88-26
  • +380 (66) 015-55-95
  • +380 (66) 015-55-95
  • +380660155595 менеджер
  • +380630325353 менеджер
  • +380687672525 менеджер
  • +380666288826 руководитель
  • Адрес и контакты
    • Телефон:
      +380660155595, менеджер
      +380630325353, менеджер
      +380687672525, менеджер
      +380666288826, руководитель
    • Контактное лицо:
      Александр Слаква
    • Адрес:
      переулок Островского, 2, Верховцево, Днепропетровская область, Украина
    • Email:
      Slakvareklama@gmail.com

Вы можете оплатить заказ он-лайн:

  
  

~~Проти вароатозу.                                                                                                                                                                                               Для Бджіл.

Листівка-вкладка препарату «Амитраз-Т» смужки для бджіл

Опис: Цупкі смужки із шпону лущеного.

Склад: Одна смужка містить діючі речовини: амитраз – 6.75 мг, тімол – 0.80 мг, пихтова ефірна олія – 0.80 мг.

Фармакологічна дія: Діючі речовини, – амитраз, тімол, пихтова ефірна олія проявляють селективну дію на ектопаразитів та взаємодіють з натрієвими канальцями мембран нервових клітин, в результаті чого спостерігається затримка реполяризації мембрани. Діючі речовини, – амитраз, тімол, пихтова ефірна олія, викликають тривале перезбудження в нервових клітинах ектопаразитів.

Показання до застосування: Препарат «Амитраз-Т» смужки  – засіб для діагностики та лікування вароатозу (Varroa Jacobsoni) у медоносних бджіл.

Дозування та спосіб застосування: Смужки вішають у вуликах між рамками в центральній зоні бджолиного гнізда так, щоб бджоли могли рухатися по ним з обох боків. Смужки вішають на верхню рейку секційної рамки. Найкращу ефективність препарат «Амитраз-Т» смужки проявляє при застосуванні в кінці літа, після медозбору. Препарат «Амитраз-Т» смужки можна застосовувати у будь-яку пору року для діагностики, а також для лікування вароатозу у випадках інтенсивної інвазії бджолосімей.

Діагностика. Перед підвішуванням смужок, дно вулика вкривають чистим аркушем паперу. Через 24 години після вивішування смужок дно перевіряють на наявність загиблих кліщів вароа.

Лікування. Тривалість застосування смужок – не більше шести тижнів.

Протипоказання: Не застосовувати одночасно з іншими препаратами проти вароатозу та нозематозу.

Застереження: При роботі з препаратом не приймати їжу, не пити, не палити. Після роботи ретельно вимити руки з милом.

Період виведення: 0 днів.

Форма випуску: У поліетиленовому пакеті міститься 10 смужок із шпону лущеного.

Зберігання: В недоступних для дітей місцях, окремо від продуктів харчування. Відкривати пакети лише безпосередньо перед використанням.

Термін придатності: 5 років.

Тільки для ветеринарного використання!

Виробник: Украина.

Ліцензія Державного Комітету Ветеринарної Медицини України серія АВ № 527113

Информация для заказа
Отзывы о товаре

Отзывов пока нет, будьте первыми!