Корзина
70 отзывов
ПЧЁЛКИН МЁД
+380660155595
Контакты
  • Телефон:
    +380660155595, менеджер
    +380630325353, менеджер
    +380687672525, менеджер
    +380666288826, руководитель
  • Контактное лицо:
    Александр Слаква
  • Адрес:
    переулок Островского, 2, Верховцево, Днепропетровская область, Украина
  • Email:
    Slakvareklama@gmail.com

Ноземид 10г на 40 семей

  Ноземид 10г на 40 семей
В наличииКод: 9652145

18,50 грн.

Купить
  • +380 показать номер +380 (66) 628-88-26
  • +380 (66) 015-55-95
  • +380 (66) 015-55-95
  • +380660155595 менеджер
  • +380630325353 менеджер
  • +380687672525 менеджер
  • +380666288826 руководитель
  • Адрес и контакты
    • Телефон:
      +380660155595, менеджер
      +380630325353, менеджер
      +380687672525, менеджер
      +380666288826, руководитель
    • Контактное лицо:
      Александр Слаква
    • Адрес:
      переулок Островского, 2, Верховцево, Днепропетровская область, Украина
    • Email:
      Slakvareklama@gmail.com

Вы можете оплатить заказ он-лайн:

  
  

Препарат НОЗЕМИД (порошок)

Виробник: ДВП «СКІФ», Київ,  Україна. (10 г. на 40 доз. )

Призначення: Препарат «Ноземид» використовують для профілактики та лікування нозематозу бджіл, змішаних бактеріальних захворювань бджіл.

Форма випуску:  Порошок жовтого кольору.

Склад: D-Глюкоза, природній фунгіцид Ністатин, Аскорбінова кислота, антибіотик Окситетрациклін, Фуразолідон – фармацевтичний лікарський засіб з яскраво вираженою протимікробною дією.

Фармакологична  дія: Активні діючі речовини, що входять до складу препарату «Ноземид», мають широкий спектр лікувальної дії щодо збудника нозематозу бджіл ― Nozema apis та щодо більшості збудників основних бактеріальних хвороб бджіл.

Доза та спосіб використання: Препарат «Ноземид» необхідно згодовувати бджолам із канді або цукровим сиропом з розрахунку 0,25 г на одну сім’ю, силою 8-10 вуличок.

Розрахунок на 10 г препарату «Ноземид». Ранньою весною, до першого весняного обльоту препарат «Ноземид» вносять в медово-цукрове тісто (канді) з розрахунку 10 г препарату «Ноземид» на 20 кг канді та згодовують отриману суміш бджолам по 0,5 кг на кожну бджолосім’ю. Після весіннього обльоту препарат «Ноземид» використовують з цукровим сиропом. Спочатку 10 г препарату «Ноземид» розчиняють в 100 мл теплої води та ретельно перемішують з 40 л цукрового сиропу (1:1).

Розрахунок на 10 г препарату «Ноземид». 10 г препарату «Ноземид» вносять в 10 кг медово-цукрового тіста (канді) та згодовують отриману суміш бджолам по 0,5 кг на кожну бджолосім’ю. Після весіннього обльоту препарат «Ноземид» використовують з цукровим сиропом. Спочатку 10 г препарату «Ноземид» розчиняють в 50 мл теплої води та ретельно перемішують з 20 л цукрового сиропу (1:1).

Лікувальний сироп згодовують бджолам двічі  з інтервалом 5-6 днів, наливаючи його в верхні годівниці, з розрахунку 100 мл на 1 рамку з бджолами. Восени, для профілактики нозематозу препарат «Ноземид» використовують з цукровим сиропом в тих же дозах одноразово. Одночасно з лікуванням бджіл заміняють маток на здорових плідних, проводять дезінфекцію вулика, сот та робочого інвентаря, згідно інструкції з дезінфекції пасік.

Застереження: Упаковку препарату «Ноземид» слід відкривати на пасіці, безпосередньо перед обробкою бджіл. Мед, зібраний обробленими сім’ями використовують в їжу на загальних підставах.

 Упаковка:   Флакон з препаратом «Ноземид», масою 10 г.

 Умови зберігання: Препарат «Ноземид» слід зберігати лише в упаковці підприємства-виробника в сухому, защищеному від світла місці, недоступному для дітей, при температурі від 0 ºС до + 25ºС.

 Строк придатності: 2 роки від дати виробництва.

 
Информация для заказа
Отзывы о товаре

Отзывов пока нет, будьте первыми!